Kërkohet Ligjëruesi/ja më i/e mirë nga Shqipëria që të përfaqësojë vendin tonë!

Ftohen të gjithë 14 deri në 20 vjeçarët të marrin pjesë në konkursin Ndërkombëtar të Ligjërimit në Publik 2019.

Për të ditur më shumë rreth temës na kontaktoni në info@esualbania.org

Konkursi është i hapur për çdo të ri nga mosha 14 deri më 20 vjec, i/e aftë për të prezantuar në anglisht për 5 minuta fjalim

Rreth Eventit

Tema për vitin 2019 është “A lie has speed, but truth has endurance”.

Çdo pjesëmarres duhet të zgjedhi një subjekt të caktuar por që të ketë në thelb këtë thënië.

Duke falenderuar të gjithë të interesuarit për të marrë pjesë dhe në përgjigje të emaileve të tyre, lutemi regjistrohuni duke klikuar këtu: Konkursi Ndërkombëtar i Ligjërimit në Publik, 2019